“Floor Truck & Trailer Parts levert de meest uiteenlopende trailer onderdelen! In ons assortiment vindt u vrijwel alle gerenommeerde merken. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies.”

Bent u op zoek naar carrosseriedelen? Bekijk dan eens het ruime assortiment van FTTP Truck & Trailer Parts. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier op het gebied van truck- en traileronderdelen die u eenvoudig online via onze webshop bestelt. Bij ons bent u altijd verzekerd van originele kwaliteit en snelle levertijd omdat wij over een grote voorraad beschikken.

Verschillende carrosseriedelen vindt u in ons assortiment

Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom schaft u alle benodigde carrosseriedelen bij ons aan voor een mooie afwerking van uw truck. Zo leveren wij het hang- en sluitwerk van Rhiwa, mooie rvs gereedschapskisten van het merk Bauer en schuifzeilen inclusief alle toebehoren zoals runners, loopwagens enzovoort van Edscha en Sesam. Hiervoor leveren wij bijpassende spatborden van Parlok en Jonesco. De Parlok spatborden zijn te verkrijgen in diverse afmetingen zodat er ook voor uw truck een passend spatscherm te vinden is. Voor de containerchassis leveren wij de kwalitatief goede twistlockdelen van JOST.

Ruim aanbod

Deskundig advies

Snelle levering

Vul het formulier in en bestel

Heeft u passende carrosseriedelen of Parlok spatborden gevonden? Vul het formulier in om een bestelling te plaatsen en wij gaan direct voor u aan de slag. Bestel hier de gewenste Parlok spatborden voor uw truck. Heeft u vragen over specifieke onderdelen of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze of service? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via  +31 (0)24 64 86 080. Onze medewerkers staan u dan graag te woord en geven advies wanneer u dat wenst.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Beste bezoeker,

Eind Mei zal FTTP verder gaan als TIP. De diensten en service van FTTP blijven zoals u van ons gewend bent, maar dan onder de naam TIP.

Wilt u meer weten, kijk dan op: www.tipeurope.nl/rebranding