Op deze pagina houden we u op de hoogte over alle recente ontwikkelingen over het Coronavirus.

 

Corona

 

Er worden in Nederland en België door overheid en bedrijven steeds meer maatregelen genomen om besmetting door het Coronavirus te voorkomen. Wij zijn door de overheid benoemd als kritische beroepsgroep en de beschikbaarheid en bereikbaarheid van onze werkplaatsen en verhuurbranches zijn van cruciaal belang in de gehele keten van transport voor de bevoorrading van bijvoorbeeld supermarkten.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de business met u, als relatie, voortgang te laten vinden.

Wij willen u hierbij graag informeren over hoe wij de continuïteit van onze dienstverlening zullen waarborgen.

  • Tot nader berichtgeving is FTTP op de zaterdagen gesloten. 
  • Wij laten zoveel mogelijk collega’s vanuit huis werken. U kunt deze collega’s op de gebruikelijke wijze via telefoon en mail bereiken. Het kan zijn dat de kwaliteit van de telefoonverbinding wat minder is dan wat u gewend bent.
  • Onderhoud, reparaties en keuringen (APK/ADR) blijven doorgang vinden. Dit zal gebeuren met enige maatregelen. Op onze locaties maken wij deze maatregelen door middel van posters kenbaar.
  • Onze verhuurvestigingen en ons onderdelenmagazijn in Wijchen zijn op dit moment geopend en bereikbaar.

 

Naast de reguliere richtlijnen van de overheid, hebben wij aanvullende maatregelen:

  • Wij vragen al onze bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Via posters maken wij kenbaar dat chauffeurs in de cabine kunnen blijven zitten. Indien dit niet mogelijk is ivm onderhoud of reparatie aan de trailer dan vragen wij om met niet meer dan maximaal 2 personen in de wachtruimte te verblijven. Dit doen wij in meerdere talen.

Wij vertrouwen erop dat wij met deze maatregelen ongemakken kunnen voorkomen. Mochten er veranderingen in deze maatregelen optreden, dan informeren wij u zo snel mogelijk.

Wanneer u toch vragen hebt, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!