'Bij FTTP beschikken we over een grote voorraad truck- en traileronderdelen welke vaak direct leverbaar zijn.'

 

Importeurschap

Fontaine

FTTP Truck & Trailer Parts is de officiële importeur van FONTAINE in Nederland. Fontaine is koploper op het gebied van koppelschotels ontwikkeling.
De wereldwijde reputatie staat voor: veiligheid, hoge kwaliteit, techniek en eersteklas klant ondersteuning. Mede door deze speerpunten zijn het een ideale uitbreiding van het partsprogramma van FTTP Truck & Trailer Parts.

LasiGrip

FTTP Wijchen is officieel importeur en verkoop punt van LaSiGRIPTex producten.

LaSiGRIPTex is een antislippad met vele voordelen en verkrijgbaar in diverse afmetingen.
Het materiaal is licht van gewicht en duurzaam. Door het gebruik van LaSiGRIPTex kunt u met minder spanbanden uw lading zekeren. Het veilig zekeren van de lading voorkomt onnodige ongevallen en schade’s. LaSiGRIPTex draagt bij aan de veiligheid en voorkomt onnodige tijd verspilling bij het laden van de goederen.

LaSiGRIPTex is licht van gewicht, reukloos, meerdere keren te gebruiken, sterk, duurzaam en voorzien van een kwaliteitszegel.

PlaPla

PLAPLA biedt de oplossing voor het snel en duurzaam repareren van dekzeilschade. PLAPLA dekzeil reparatie stickers voor alle PVC dekzeilen. PLAPLA  is een  doe-het-zelf toepassing, die elke  chauffeur bij zich zou moeten hebben. In geval van schade door ongeluk of vandalisme ter plaatse de schade herstellen.

Leverbaar in een PlaPla Chauffeurs pakket: een handzame koker met 0,4m2 PLAPLA (kleur naar keuze), een schaar en een flacon PLAPLA Spray.

Voordelen:
– materiaal UV bestendig.
– extreem duurzaam en het is wasstraat bestendig.
– Daarbij is PLAPLA eenvoudig te moduleren:
– Beschikbare kleuren  Blauw Geel Grijs Groen Rood

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer informatie over onze producten? Neem contact op!

Beste bezoeker,

Eind Mei zal FTTP verder gaan als TIP. De diensten en service van FTTP blijven zoals u van ons gewend bent, maar dan onder de naam TIP.

Wilt u meer weten, kijk dan op: www.tipeurope.nl/rebranding