“Floor Truck & Trailer Parts levert de meest uiteenlopende trailer onderdelen! In ons assortiment vindt u vrijwel alle gerenommeerde merken. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies.”

Wanneer u een staalkabel in een installatie gebruikt, krijgt u vaak ook te maken met een kabelschijf. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het belangrijk dat er geen korte standtijd ontstaat. Daarom is het belangrijk dat u de kabelschijf uitzoekt op de juiste hardheid in de groef. Is deze bijvoorbeeld niet hoog genoeg? Dan zal de kabelschijf te snel inslijten waardoor gevaarlijke situaties snel gecreëerd zijn. Zeker weten dat de schijven aan alle gestelde normen en eisen voldoen? Laat ze dan leveren door FTTP.

Een kabelschijf afgestemd op uw staalkabel

Bij het uitzoeken van de kabelschijf voor uw staalkabel speelt de diameter een belangrijke rol. Om ervoor te zorgen dat u de juiste kabelschijf aanschaft, raden wij u aan om de specificaties van de kabel van tevoren goed op een rijtje te zetten. Op die manier kunnen onze deskundige medewerkers u optimaal adviseren. Weet u al precies welke kabelschijf afgestemd op uw staalkabel u wilt bestellen? Plaats dan eenvoudig uw bestelling door het artikelnummer, het aantal en uw gegevens achter te laten.

Ruim aanbod

Deskundig advies

Snelle levering

Officiële leverancier van gerenommeerde merken

Wist u dat wij officieel importeur en verkooppunt zijn van gerenommeerde merken zoals FONTAINE, LaSiGRIPTex en PlaPla? Hierdoor bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Ook verkopen we topmerken zoals KNOTT en SAF. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de juiste kabelschijf voor uw installatie of staalkabel? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)24 64 86 080.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Beste bezoeker,

Eind Mei zal FTTP verder gaan als TIP. De diensten en service van FTTP blijven zoals u van ons gewend bent, maar dan onder de naam TIP.

Wilt u meer weten, kijk dan op: www.tipeurope.nl/rebranding