“Floor Truck & Trailer Parts levert de meest uiteenlopende trailer onderdelen! In ons assortiment vindt u vrijwel alle gerenommeerde merken. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies.”

Naast dat FTTP Truck & Trailer Parts onderdelen voor trailers levert, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor delen voor een vrachtwagen. Dankzij onze rijke historie zijn wij een toonaangevende leverancier geworden. En daar zijn we trots op! Dagelijks bereiken onze onderdelen verschillende bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Waar bent u precies naar op zoek? Wij helpen u graag verder!

Specifieke onderdelen voor een vrachtwagen online bestellen

Met onze enorme database aan chassisnummers en technische gegevens zijn wij in staat om de meest uiteenlopende specifieke delen voor uw vrachtwagen of trailer te leveren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifiek model of merk? Grote kans dat wij deze aan u kunnen leveren! Binnen ons assortiment vindt u verschillende gerenommeerde merken zoals Hella, SAF, VALX, WABCO en FONTAINE. Wist u dat wij ook officieel importeur en verkooppunt zijn van LaSiGRIPTex, PlaPla en FONTAINE? Hierdoor bent u altijd verzekerd van de originele kwaliteit wanneer u onderdelen voor uw vrachtwagen of  trailer bij ons bestelt.

Ruim aanbod

Deskundig advies

Snelle levering

Onderdelen voor uw vrachtwagen in de aanbieding

Houd onze actiepagina in de gaten voor leuke aanbiedingen. Zo wordt het aanschaffen van uw vrachtwagenonderdelen wel erg aantrekkelijk. Heeft u vragen? Of ontvangt u graag meer informatie over de onderdelen voor uw vrachtwagen of trailer? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)24 64 86 080. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan u graag te woord. Bestel uw vrachtwagen- of traileronderdelen eenvoudig via het online formulier op de website. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Beste bezoeker,

Eind Mei zal FTTP verder gaan als TIP. De diensten en service van FTTP blijven zoals u van ons gewend bent, maar dan onder de naam TIP.

Wilt u meer weten, kijk dan op: www.tipeurope.nl/rebranding