“Floor Truck & Trailer Parts levert de meest uiteenlopende trailer onderdelen! In ons assortiment vindt u vrijwel alle gerenommeerde merken. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies.”

Zijn de spatborden van uw aanhanger zodanig beschadigd dat deze aan vervanging toe zijn? Bij FTTP Truck & Trailer Parts vindt u spatborden voor zowel een enkel-as, tandem-as als triple-as. Of u nu een kunststof, stalen of aluminium aanhangwagen heeft, u vindt het in ons ruime assortiment. Weet u niet welke spatborden u het beste kunt kopen voor uw aanhangwagen? Onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Spatborden voor uw aanhanger van gerenommeerde merken 

Wanneer u spatborden voor uw aanhanger wilt aanschaffen, wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van optimale kwaliteit. Dat is dan ook wat wij u garanderen. Binnen ons assortiment hebben wij enkel originele onderdelen opgenomen zodat u de beste kwaliteit ontvangt. Merken die u in ons assortiment vindt zijn bijvoorbeeld Aspock, KNOTT, Kawel, Eurol en BPW. Bent u naar een specifiek merk op zoek? Laat het ons weten! Dankzij onze enorme database aan chassisnummers en technische gegevens zijn wij in staat de meest uiteenlopende delen voor uw aanhanger te leveren.

Ruim aanbod

Deskundig advies

Snelle levering

De functie van spatborden voor een aanhangwagen

De primaire functie van een spatbord is het beschermen van uw aanhanger tegen stenen, vuil en stof. Elke aanhangwagen dient voorzien te zijn van spatborden welke aan bepaalde eisen moet voldoen. Allereerst moet het spatbord op een correcte wijze geplaatst worden. Zo mogen de banden van de aanhangwagen niet buiten de spatborden steken. Welk spatbord geschikt is voor uw aanhanger hangt af van de as en het gewicht. Wij voorzien u graag van deskundig advies zodat u veilig de weg op kunt. Voor vragen over de spatborden voor uw aanhanger belt u naar +31 (0)24 64 86 080.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Beste bezoeker,

Eind Mei zal FTTP verder gaan als TIP. De diensten en service van FTTP blijven zoals u van ons gewend bent, maar dan onder de naam TIP.

Wilt u meer weten, kijk dan op: www.tipeurope.nl/rebranding